Valve

Valve încearcă să îmbunătățească Big Picture Mode

În cea mai recentă versiune a clientului Steam Beta pentru calculatoare, Valve a încercat să îmbunătățească experiența pentru posesorii de GPU Nvidia pe Linux.

De când a aterizat New Big Picture Mode, a fost destul de greu pentru utilizatorii de Nvidia. Este foarte lent, dar acum, poate pentru unii, poate că este un pic mai bine.

Modificări aduse de Valve pentru Linux în versiunea Beta:

  • A fost rezolvată problema mouse-ului care nu funcționa în paginile Store/Community la pornirea procesului.
  • A fost rezolvată problema mouse-ului care nu funcționa în zona de sus a ferestrei atunci când era activată scalarea DPI.
  • A fost rezolvată problema scalării HiDPI care nu funcționa pe GPU-urile Nvidia.
  • A fost rezolvată problema accelerării HW care nu era activată pe GPU Nvidia.
  • A fost rezolvată performanța modului Big Picture atunci când se utilzează GPU Nvidia. O problemă cunoscută este că pot apărea unele artificii vizuale. Utilizați -disable-desktop-gl-fallback pentru a restabili comportamentul anterior, dacă doriți.

Mai mute detalii puteți citi în anunțul oficial.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *