0 A.D.

Următoarea versiune a 0 A.D. va avea suport experimental pentru Vulkan

0 A.D. este un RTS gratuit și open source în curs de dezvoltare, unul foarte promițător și care arată destul de bine, iar următoarea versiunea Alpha va avea și suport experimental pentru Vulkan.

Performanța a fost o problemă pentru 0 A.D. în mai multe versiuni, ața că sunt destul de încrezător că acest lucru va ajuta la acest lucru.

Ei au pus un anunț foarte scurt, care trimite la o postare pe forum care intră în mai multe detalii. În prezent, acesta trece prin teste, dezvoltatorul cerând oamenilor să îl testeze (deși ar trebui să îl compilați din sursă), astfel încât să poată aduce Vulkan într-o stare stabilă.

Cu toate acestea, un Release Candidate ar trebui să fie disponibil în curând pentru a facilita acest lucru.

Totuși, nu vă așteptați încă la performanțe mai bune, deoarece trebuie să lucreze la multi-threading. În acest moment, se concentrează pe asigurarea funcționării și pe evitarea problemelor legate de driver.

Vedeți mai jos trailer-ul lor anterior:

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

3 thoughts on “Următoarea versiune a 0 A.D. va avea suport experimental pentru Vulkan

    1. Rămânem doar cu speranța că va ajunge. Dar până la urmă treaba asta cu „Alpha” și „Beta” este doar o strategie.

      Astfel se asigură că nu sunt criticați dacă ceva nu merge cum trebuie la joc. Și ei se pot scoate pentru că jocul este încă în dezvoltare.

      Dacă te-ai jucat, poate ai observat că jocul se comportă ca unul stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *