Ubuntu

Ubuntu 23.10 Daily Builds dispoibil pentru descărcare

După ce au dat umrătoarei versiuni un nume de cod magnific și mitic, și au deschis arhivele pentru dezvoltare, dezvoltatorii au lansat acum primele versiuni Daily Builds al Ubuntu 23.10 și le-au pus la dispoziție pentru descărcare.

Încă este prea devreme ciclul de dezvoltare pentru a se vedea orice schimbare substanțială. Așa că, dacă vreți să vedeți o sumedenie de lucruri noi și interesante, va trebui să mai așteptați un pic.

Daily Builds sunt imagini instantanee produse zilnic. Acestea sunt destinate testării și dezvoltării, dar o mulțime de oameni instalează această versiune și îl folosesc ca sistem de operare principal.

Edițiile zilnice sunt imaginie live, bootabile, acestea vă oferă o modalitate cu risc scăzut de a verifica stadiul de dezvoltare, chiar si fără a le instala pe un HDD/SSD sau într-o mașină virtuală.

În prima fază a dezvoltării se sincronizează importurile, se actualizează instrumentele și se instalează tehnologia necesară pentru a putea construi toate lucrurile „interesante”.

Dacă doriți să descărcați o versiune Daily Build, mergeți pe serverul Ubuntu pentru a descărca o copie a Ubuntu 23.10.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *