Tutanota

Tutanota ajunge la 10 milioane de utilizatori

Tutanota este un serviciu de e-mail criptat din ce în ce mai popular, care a fost ales de mulți utilizatori care preferă confidențialitatea. Să nu uităm că este unul dintre cele mai bune servicii de e-mail securizat.

Aceștia au atins recent o etapă importantă și și-au împărtășit planurile de viitor, cu o reducere frumoasă la noile lor abonamente pentru a marca această ocazie.

O nouă etapă importantă și multe altele

Tutanota a atins pragul de 10 milioane de utilizatori pe platformă. Având în vedere că utilizatorii aleg mai multe platformele axate pe confidențialitate decât ofertele Big Tech, acest lucru era de la sine înțeles.

Călătoria Tutanota a fost una lungă, iar grupul de bază a rămas neschimbat, dedicarea lor de a oferi o platformă sigură, accesibilă tuturor, a rămas constantă de-a lungul anilor.

Cu această ocazie, co-fondatorul Tutanota, Arne a menționat:

Această mare realizare nu este doar un succes pentru serviciul nostru de e-mail și calendar criptat Tutanota, ci și pentru securitatea a zece milioane de oameni: Datorită criptării încorporate în Tutanota, utilizatorii noștri pot comunica online în mod confidențial și se pot asigura că le este respectat dreptul la intimitate.

Planurile de viitor

În primul rând, au fost introduse noi abonamente, care sunt mai scumpe decât înainte. Această schimbare a fost necesară pentru că au dorit să angajeze talente mai bune pentru a continua dezvoltarea Tutanota și pentru a oferi mai multe caracteristici.

Aceștia intenționează să adauge cele mai solicitate funcții, cum ar fi importul de e-mail-uri, căutarea în calendar, cutiile poștale partajate și multe altele.

Dar, în lunile următoare, se vor concentra pe un singur lucru important.

Implementarea algoritmilor de securitate cuantică, care ar trebui să împiedice calculatoarele cuantice să spargă criptarea pe Tutanota; acest lucru va fi implementat și în soluția lor de unitate criptată.

Acest lucru va fi oferit tuturor utilizatorilor, indiferent de planul lor, chiar dacă se află la planul gratuit.

50% reducere la abonamente

Abonamente Tutanota

Pentru a compensa creșterea prețului, Tutanota oferă o reducere limitată de 50% la toate abonamentele noi, utilizatorii putând opta pentru un abonament pe 24 de luni la prețul unui abonament pe 12 luni.

Această ofertă este valabilă timp de trei săptămâni începând din data de 8 iunie 2023.

Noile abonamente

Există două categorii, Personal și Business.

Pentru Personal, puteți opta pentru Revolutionary la 3 euro/lună sau Legend la 8 euro/lună.

Utilizatorii existenți pot alege să rămână la planurile tradiționale, dacă doresc.

În cazul Business, puteți opta pentru Essential la 6 euro/lună/utilizator, Advanced la 8 euro/lună/utilizator sau Unlimited la 12 euro/lună/utilizator.

De final

Tutanota pariază mult pe viitorul său prin această crește de preț și prin criptarea cuantică securizată.

Pentru mai multe detalii puteți citi anunțul lor de pe blog-ul oficial și puteți verifica detaliile referitoare la modificarea prețurilor.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *