System76 Keyboard

System76 prezintă noua tastatură Launch Heavy

Doriți o tastatură nouă și elegantă de la un furnizor de Linux care își face propria tastatură? System76 adaugă Launch Heavy la gama lor, care include un NumPad complet.

System76 au creat un site de prezentare, care oferă câteva detalii. La fel ca cele două modele anterioare, va fi complet personalizată cu aplicația lor open source Keyboard Configurator.

Launch Heavy Keyboard.png

Din detaliile publice, șasiul continuă să fie open source, are o bară detașabilă în partea de jos, are un designe PCB open source, iluminare LED RGB care poate fi personalizată, câteva tipuri diferite de switch-uri.

Tastatura vine cu hub integrat care conține 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C (până la 10 Gbps) și 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A (până la 10 Gbps), firmware QMK open source și conectivitate cu fir cu cablu USB detașabil (USB Type-C la USB Type-C și USB Type-A la USB Type-C).

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

One thought on “System76 prezintă noua tastatură Launch Heavy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *