Steam Beta

Steam Beta recunoaște factorul de scalare globală

Steam Beta va fi o bucurie pentru unii jucători Linux, clientul Steam recunoscând în sfârșit factorul global de scalare a mediilor de lucru GNOME și KDE pentru dimensiunea textului.

Clientul Steam pentru Linux va utiliza acum factorul de scalare global al sistemului, așa cum este stabilit de KDE, GNOME și orice ale mediu de lucru care acceptă interfața org.gnome.desktop.interface/text-scaling-factor.

Versiunea beta a Steam a reintrodus mecanismul variabil GDK_SCALE pentru calcularea factorului de scalare a ferestrei. În plus, clientul Steam pentru Linux dispune acum de un comutator în linia de comandă -forcedesktopscaling [float], dacă doriți să forțați modificarea modului în care este redimensionată interfața de utilizare a clientului Steam.

Se poate spune că a întârziat mult timp, dar se găsește acum în versiunea beta a clientului Steam. Mai multe detalii despre actualizarea versiuni beta prin SteamPowered.com.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *