Sari la conținut

Proton 7.0-5 face ca multe jocuri să ruleze pe Linux și Steam Deck

Valve a lansat în mod oficial Proton 7.0-5, cea mai nouă versiune a versiunii Wine downstream care alimentează Steam Play pentru a vă bucura de nenumărate jocuri de Windows pe Linux, mai ales acum cu Steam Deck. Valve a introdus, de asemenea, „Proton Next” ca noul lor teren de testare pentru viitoare actualizări ale Proton.

Proton 7.0-5 a fost lansat oficial și face ca o serie de jocuri de Windows suplimentare să poată fi jucate pe Linux. Printre cele considerate acum fiind jucabile se numără Rift, Unravel 2, Re-Volt, Indiana Jones and the Emperor Tomb și multe altele.

Există, de asemenea, corecții care ajută jocuri precum Batman: Arkham City Game of the Year, Spider-Man Remastered, GTA V, Tekke 7 și altele.

Proton 7.0-5 actualizează, de asemenea, construcția DXVK integrată pentru Direct3D 9/10/11 și Vulkan. De asemenea, există acum suport video de rețea pentru VRChat.

Lista completă a modificărilor aduse cu Proton 7.0-5 poate fi găsită pe GitHub. Modificările în general sunt similare cu cele din RC 7.0-5 de luna trecută.

Pierre-Loup Griffais de la Valve a mai spus peste noapte că „Proton Next” este noua lor versiune de Proton care va fi folosită ori de câte ori o nouă actualizare majoră stabilă a Proton va fi disponibilă pentru testare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *