GNOME Project Handbook

Proiectul GNOME a anunțat GNOME Project Handbook

Proiectul GNOME a anunțat Manualul proiectului GNOME (GNOME Project Handbook) ca o nouă resursă pentru a ajuta noii dezvoltatori/contribuitori să se implice în acest mediu open source.

Manualul proiectului GNOME este menit să servească drept locație centraizată pentru a învăța despre gestionarea problemelor, procesul de lansare al GNOME, liniile de dezvoltare și resurse conexe pentru cei care doresc să se implice în dezvoltarea lui GNOME.

GNOME Project Handbook acoperă domenii care nu au fost documentate anterior sau care au fost răspândite în Wiki și în alte zone, iar acum sunt disponibile în acest manual.

Proiectul GNOME a anunțat acest nou proiect pe data de 30 ianuarie și va continua să fie imbunătătit pentru a fi mai util pentru debutanți și pentru a umple orice goluri rămase în documentație.

Cei care doresc să verifice manualul proiectului GNOME îl pot găsi la handbook.gnome.org.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *