Polychromatic Controller on Ubuntu

Polychromatic 0.8.2 a fost lansat

Polychromatic continuă să evolueze ca program de gestionare open source pentru perifericele Razer pentru Linux, care utilizează drivere-le de nucleu OpenRazer dezvoltate independent pentru a îmbunătăți experiența de personalizare a mouse-urilor, tastaturilor și a altor dispozitive Razer.

Polychromatic este o interfața grafică excelentă pentru gestionarea dispozitivelor Razer acceptate de driverele OpenRazer pentru Linux.

În special, Polychromatic permite o mulțime de personalizări în jurul iluminării RGB și a setărilor aferente expuse de drivere-le dezvoltate de comunitatea OpenRazer.

Cu versiunea 0.8.2 există acum o hartă a dispozitivului pentru mouse-ul Razer BlackWidow V3. Există, de asemenea, traduceri actualizate și mai multe corecturi diferite.

Pentru descărcarea codului sursă și a pachetelor Debian pre-construite pentru noua versiune poate fi găsita pe GitHub.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *