Plasma 6.0

Plasma 6.0 RC2 disponibil pentru testare

La sfârșitul lunii februarie se va lansa mult așteptatul mediu de lucru Plasma 6.0, în care sesiunea Wayland este cea implicită.

Plasma 6.0 va fi însoțit de KDE Frameworks 6.0 și de aplicatiile KDE Gear cu suport pentru Qt6. Pentru a încheia luna ianuarie, a iesit a doua versiune RC a acestor pachete.

KDE Megarelease 6 RC2 a fost lansat astăzi pentru a facilita o parte din testele finale înainte de lansarea mediului de lucru KDE Plasma 6, împreuna cu actualizările aplicatiilor și a bibliotecilor/cadrelor.

Având în vedere stadiul actual de dezvoltare, este vorba mai exact de remedierea unor defecte înainte de lansarea stabilă care va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Pentru descărcare și mai multe detalii despre KDE Megarelease 6 RC2 puteti afla pe KDE.org.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *