PipeWire

PipeWire 0.3.62 a fost lansat cu suport Bluetooth Offloading

PipeWire 0.3.62 a fost lansat astăzi cu cea mai nouă actualizare a caracteristicilor și corectarea defectelor pentru acest proiect open source care a început să cucerească distribuțiile Linux pentru gestionarea fluxurilor audio și video.

Cea mai interesantă versiune a PipeWire 0.3.62 este că acum suportă Bluetooth Offloading. Suportul pentru Bluetooth Offloading permite ca recepția, decodarea și redarea Bluetooth să se desfășoare complet în cadrul hardware-ului.

Acest suport de offloading pentru o mai bună eficiență a procesorului necesită, de asemenea, suportul WirePlumber pentru a gestiona offloading-ul, precum și compatibilitatea hardware.

PipeWire 0.3.62 corectează, de asemenea, o regresie de partajare a ecranului, sunt adăugate metadate de transformare video, astfel încât camerele și partajarea ecranului să poată raporta orientarea și transformările lor video și a fost adăugat suportul pentru modulul PulseAudio gsettings pentru compatibilitate cu paprefs.

Ca de obicei, această nouă versiune a PipeWire conține și diverse corecturi ale defectelor. Pentru a descărca și a afla mai multe informații PipeWire 0.3.62 le puteți face prin intermediul depozitul GitLab de la FreeDesktop.org.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *