openSUSE

openSUSE Tumbleweed adaugă suport pentru systemd-boot

Pentru cei care folosesc distribuția GNU/Linux cu lansare continuă openSUSE Tumbleweed, a fost introdus un suport experimental pentru pornirea acesteia folosind systemd-boot.

Suportul experimental a apărut în openSUSE Tumbleweed pentru a permite integrarea cu systemd-boot. Cea mai recentă actualizare a yast2-bootloader împreună cu pachetul yast2-installation conțin suport experimental pentru systemd-boot.

Acest suport pentru systemd-boot poate fi activat cu ajutorul indicatorului „enable_systemd_boot” pentru YaST.

În prezent, acest suport pentru systemd-boot în openSUSE Tumbleweed este disponibil pe arhitectura x86_64.

La începutul acestei luni a avut loc o prezentare la conferința All Systems Go de la Berlin privind provocările integrării lui openSUSE în jurul systemd-boot.

Mai multe detalii despre această integrare inițială a systemd-boot pentru openSUSE Tumbleweed pot fi găsite prin intermediul actualizării openSUSE Tumbleweed, care prezintă și alte actualizări recente de pachete pentru această populară distribuție GNU/Linux cu lansare continuă.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *