ChatGPT

OpenAI lansaează o aplicație pentru ChatGPT

ChatGPT de la OpenAI a stârnit mult interes atunci când a debutat public în 2022, oferind acces la o mulțime de informații prin intermediul unei interfețe simple de chat, fie că este vorba de sfaturi de călătorie sau de logică legată de cod.

Popularitatea sa înseamnă că oamenii vor căuta informații simple de a accesa instrumentul, iar acest lucru tocmai a devenit posibil.

ChatGPT vine pe telefon

Pe 18 mai 2023, OpenAI a lansat propria aplicație ChatGPT pentru iOS prin intermediul unei postări pe blogul OpenAI.

Potrivit companiei, lansarea vine ca urmare a creșterii continue a interesului utilizatorilor, în special din partea celor cărora le place să folosească acest instrument atunci când sunt în mișcare.

Aplicația poate fi descărcată prin intermediul App Store și va fi gratuită, la fel ca și aplicația de pe site-ul web. De asemnea, aplicația oferă posibilitatea de a sincroniza istoricul pe toate dispozitivele.

OpenAI folosește, de asemenea, aplicația ca punct de contact pentru Whisper – soluția sa de inteligență artificială voice-to-text, permițând utilizatorilor să ofere indicații prin introducerea vocii.

În plus, utilizatorii plătitori pot accesa GPT-4 și alte beneficii ale abonamentului ChatGPT Plus și în aplicație!

Deși este dezamăgitor să nu vedem o aplicație pentru Android, OpenAI a declarat că intenționează să lanseze o aplicație și pentru Android, deși nu a comunicat încă o dată exactă sau un interval de timp.

Notă

La momentul publicării, aplicația pentru iOS este disponibilă pentru descărcare doar în Statele Unite. Aceasta va începe să fie lansată în mai multe regiuni în următoarele săptămâni.

ChatGPT on iOS

Descărcare ChatGPT pe iOS

Pentru a descărca ChatGPT pe iPhone, căutați în App Store cu cuvintele „ChatGPT” sau „OpenAI”. Numele aplicației oficial este OpenAI ChatGPT.

Pentru a verifica dacă descărcați aplicația corectă, căutați pictograma aplicației din imaginea de mai jos și asigurați-vă că dezvoltatorul menținat este OpenAI; acest lucru vă va ajuta să identificați și să evitați descărcarea unei aplicații false.

OpenAI ChatGPT Logo

După ce ați identificat aplicația ChatGPT în App Store, atingeți butonul Get (Obține) pentru a descărca aplicația și urmați pașii de autentificare care vă vor fi solicitați pe iPhone.

Utilizați ChatGPT fără probleme

Lansarea unei aplicații oficiale ChatGPT pe iPhone va face serviciul mai ușor de accesat și va crește semnificativ ușurința de utilizare.

Permițându-le utilizatorilor să se concentreze mai mult pe utilizarea indicațiilor ideale și pe obținerea mai rapidă a unei soluții.

Este o apariție binevenită și sperăm că va există în curând și o versiune pentru Android.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *