ChatGPT Extension for GNOME

O extensie GNOME pentru ChatGPT este în curs de dezvoltare

ChatGPT este un chatbot popular care poate interacționa cu utilizatorii săi ca și cum aceștia ar avea o conversație.

În ultima vreme, ChatGPT a fost în centrul atenției, uneori din motive greșite. Vedeți, există două părți în saga ChatGPT. De fapt, pentru orice implementare a inteligenței artificiale.

Pe de o parte, potențialul acestui instrument i-a impresionat pe mulți. Dar, pe de altă parte, a dus la un adevărat scandal în lumea tehnologiei pentru utilizarea abuzivă. Atât de mult încât l-a determinat pe creatorul său, OpenAI, să dezvolte un instrument pentru a detecta utilizarea sa.

Un dezvoltator care poartă numele de utilizator „HorrorPils” a început să lucreze la o extensie GNOME pentru ChatGPT. Sună interesant; haideți să vedem despre ce este vorba.

GNOME Extension for ChatGPT

Aceasta este o extensie pentru mediul de lucru GNOME care adaugă ChatGPT în panoul dumneavoastră. În forma sa actuală, se află într-o stare de lucru, cu o funcționalitate de bază și câteva mici defecte.

Veți avea nevoie de un cont ChatGPT existent pentru a utiliza această extensie și de o tastatură pentru a naviga prin ea, deoarece implementarea mouse-ului este destul de grea.

În plus, suportul pentru GNOME 43 este, de asemnea, destul de neuniform. O soluție temporară fiind oferită și adăugată pe lista de lucruri de făcut în dezvoltarea acestei extensii.

Dacă vă place, puteți încerca această extensie. Este disponibilă prin intermediul depozitului GitHub, cu toate instrucțiunile și fișierele necesare pentru a o rula.

De asemenea, dezvoltatorul a spus că va face disponibilă această extensie pe site-ul GNOME Extensions atunci când extensia va fi mai stabilă. Mai mult, a dat de înțeles că în viitor ar putea exista o posibilă implementare în KDE Plasma.

Personal am încercat această extensie în GNOME 43 pe Arch Linux cu X11 și nu merge extensia, cea ce dă de înțeles că încă este în lucru.

GNOME extension for ChatGPT - not work

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *