Mesa

Mesa 22.3-rc4 aduce multe corecții

Era de așteptat ca Mesa 22.3 să fie lansat săptămâna aceasta, dar în schimb Mesa 22.3-rc4 a fost publicat și, la rândul său, introducerea versiuni 22.3 este acum așteptată pentru săptămâna viitoare.

Din cauza faptului că încă mai există unele defecte de blocare a drivere-lor grafice, Mesa 22.3-rc4 a fost publicat pentru încă o săptămână cu defectele remediate.

Mesa 22.3-rc4 aduce obișnuitul număr mare de remedieri în jurul driver-ului Radeon RADV, câteva elemente pentru drivere-le mai mici precum Etnaviv și V3D, numeroase remedieri pentru drivere-le Intel și alte remedieri aleatorii în toată baza mare de coduri pentru drivere-le open source OpenGL și Vulkan.

Totuși, în general, mai există multe motive de entuziasm cu privire la Mesa 22.3, care este versiunea din acest trimestru a pachetului de funcții pentru stiva de drivere GPU open source user-space.

Lista completă a defectelor remediate cu care vine Mesa 22.3-rc4 poate fi găsită în anunțul oficial.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *