Lutris logo

Lutris 0.5.13 Beta a fost lansat cu suport pentru Proton

Lutris 0.5.13 Beta a fost lansat la sfârșit de săptămână ca cea mai nouă versiune de testare pentru acest manager de jocuri open source.

Care faciliează instalarea și redarea de jocuri din mai multe magazine de jocuri, emulatori și integrarea cu alte servicii.

Lutris facilitează gestionarea colecțiilor de jocuri în cadrul Steam, Epic Game Store, GOG, Humble Bundle și, de asemenea, permite rularea mai ușoară a jocurilor Wine.

Precum și a titlurilor care utilizează MAMA, Dolphin, RetroArch, ScummVM și alte emulatoare.

Odată cu Lutris 0.5.13 vine un alt set mare de îmbunătățiri pentru jucătorii Linux.

Lutris

Pentru Lutris 0.5.13 s-a lucrat la suportul pentru Proton și la suportul drag-and-drop pentru fereastra principală.

S-a mai lucrat la integrarea Itch.io, la integrarea Battle.net, la îmbunătățirea detectării jocurilor DOSBox cu GOG și la alte îmbunătățiri.

Versiunea beta poate fi descărcată de pe GitHub, iar mai multe informații despre această „platformă de păstrare a jocurilor” se poate citi pe Lutris.net.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *