Libinput 1.22

Libinput 1.22 aduce un nou profil plat de accelerație

Libinput 1.22 a fost lansat în acest weekend de către José Expósito, fiind cea mai nouă versiune a acestei biblioteci de gestionare a intrărilor utilizată pe scară largă, care este acum comună pentru mediul de lucru Linux atât în mediile bazate pe X.Org, cât și în cele bazate pe Wayland.

Peter Huntterer, expertul în input de la Red Hat, a elaborat un nou profil plat de accelerare a punctelor de urmărire pentru libinput 1.22.

Acest nou profil plat de accelerare ar trebui să le facă utilizabile în mai multe cazuri. Cu acest nou profil de accelerare, Peter Huntterer a explicat:

Anterior, punctelor de urmărire li se atribuia profilul plat normal, care nu ține cont de urmărire *și* avea un interval de configurare care era oricum prea mic dacă se lua în considerare multiplicatorul. Remediați acest lucru adăugând un accelerator plat specific punctelor de urmărire care are o gamă de configurare mai largă și care ia în considerare multiplicatorul magic.

Mouse

Libinput 1.22 adaugă, de asemenea, particularități ale dispozitivelor pentru mai multe echipamente hardware de la Lenovo, Acer, Microsoft și Framework Laptop.

Aceste ciudățenii includ dispozitive precum Microsoft Surface Laptop Studio, Lenovo Legion 7, Chromebook-uri bazate pe ARM, laptopul Intel 12th Gen de la Framework și soluții de rezolvare pentru alte laptopuri.

Lista completă a modificărilor pentru libinput pot fi găsite în anunțul de lansare de sâmbătă. Se poate descărca din depozitul oficial.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *