Instrumente AI pentru îmbunătățirea vieți personale

Instrumente AI pentru îmbunătățirea vieți personale

Eliminarea ultimului lot de e-mail-uri spam din căsuța poștală sau crearea de evenimente în calendar pot fi obositoare.

Cu instrumentele de productivitate AI potrivite, puteți lăsa în urmă aceste probleme și puteți elibera timp suplimentar în timpul zilei.

Mai jos vă prezint câteva dintre cele mai bune instrumente AI pentru muncă.

Programați-vă ziua cu Reclaim.ai

Gestionarea evenimentelor, sarcinilor și proiectelor cu Reclaim.ai Calendar

Reclaim.ai este un calendar inteligent care vă ajustează automat programul pe baza sarcinilor, proiectelor și evenimentelor de pe lista dvs. de sarcini.

Dacă trebuie să vă strecurați ceva de învățat între câteva cursuri, nu vă faceți griji: Reclaim.ai va găsi momentul perfect și vă va programa timpul pentru a vă bucura de prânz. Dacă nu sunteți mulțumit de programul generat de AI, puteți rearanja manual sarcinile.

Ar trebui să luați în considerare utilizarea Reclaim.ai dacă vă chinuiți să vă programați ziua în funcție de întâlniri, ședințe și alte sarcini sensibile la timp.

Luați notițe în mod eficient cu NotebookLM

Analizând un PDF și punând întrebări cu ajutorul NotebookLM

NotebookLM facilitează agregarea informațiilor, fie că este vorba de notițe pentru ședință sau de o prezentare. Acest instrument de AI poate examina, rezuma și chiar răspunde la întrebări cu privire la materialele pe care le adăugați în caietul personal.

NotebookLM este ideal dacă aveți nevoie să gestionați un ghid personal de referință rapidă, dar nu aveți timp să vă editați sau să vă păstrați notițele.

Crearea unui caiet este la fel de simplă ca adăugarea de surse (cum ar fi Google Docs, un text simplu sau PDF-uri) și introducerea câtorva indicații de inteligență AI.

La scrierea acestui articol, acest AI funcționează doar în SUA.

Transcrieți întâlnirile de echipă cu Krisp.ai

Activarea recapitulării AI în setările Krisp.ai

Cu un instrument de transcriere automată, precum Krisp.ai, este mai ușor să adunați acele însemnări plictisitoare de la ședințe pentru noul dvs. carnețel AI.

Puteți transcrie întâlnirile din Zoom, Microsoft Team, Google Meet și alte aplicații fără a adăuga niciun „robot” AI la întâlnire.

Cu Krisp.ai, vă puteți bucura de o anulare incredibilă a zgomotului cu ajutorul inteligenței artificiale. Krisp.ai este capabil să elimine cu ușurință zgomotele de la tastatură, vocile puternice și câinii care latră în fundal.

Se asigură că un microfon de calitate inferioară sau cu un zgomot mediu nu vă va împiedica să vă auziți clar și profesional.

Efectuați cercetări detaliate cu Perplexity.ai

Utilizarea Perplexity.ai pentru a cerceta de ce iPhone-urile conduc piața

Este posibil să aveți nevoie de notițe dacă urmăriți o prezentare, dar dacă vă creați propria prezentare sau propunere, un asistent de cercetare AI puternic vă poate ajuta.

Perplexity.ai este o opțiune ideală, deoarece combină perfect comoditatea unor instrumente precum ChatGPT cu răspunsuri precise și citate.

Perplexity.ai nu este potrivit ca instrument de cercetare de sine stătător, dar poate fi un bun valoros în setul dvs. de instrumente dacă aveți nevoie să vă eficietizați procesul de cercetare.

Generați rezumate ușor de citit cu PDF.ai

PDF.ai explică modul în care programele interacționează cu un sistem de operare folosind textul dintr-un PDF

Fie că vă continuați cercetările sau vă puneți la curent cu documentația nouă și lungă, veți descoperi că rezultatele ușor de citit generate de PDF.ai sunt la fel de utile.

Dincolo de capacitatea sa puternică de a condensa documente lungi, PDF.ai vă permite, de asemenea, să extrageți instantaneu sursele dintr-un document și poate răspunde la întrebări despre conținutul unui PDF.

PDF.ai vă permite să puneți gratuit doar 500 de întrebări despre un document pe lună, dar planurile sale la prețuri accesibile merită costul dacă aveți nevoie să parcurgeți documente lungi.

Creați prezentări incredibile cu Slidesgo

Generarea unei noi prezentări cu Slidesgo AI presentation maker

Este dificil să stăpânești programe precum Microsoft PowerPoint sau LibreOffice Impress și să obții rezultate cu adevărat profesionale, dar cu instrumente AI precum Slidesgo, nu mai este nevoie să îți limitezi prezetările la abilitățile tale din suita Office.

Slidesgo vă permite să creați o prezentare cu ajutorul AI, adaptând diverse șabloane la nevoile dumneavoastră de prezentare.

Fiecare șablon de prezentare include o varietate de grafice și pictograme, astfel încât să faci prezentarea ta coerentă este simplu.

Puterea inteligenței artificiale din acestă unealtă înseamnă că vă poate adapta prezentările și le poate face geniale în câteva secunde.

Îmbunătățiți-vă comunicarea cu GrammarlyGO

Utilizarea GrammarlyGO pentru a scrie și perfecționa un eseu convingător

În timp ce instrumentele de scriere cu inteligență artificială pentru muncă ar putea fi lipsite de un anumit grad de sofisticare, GrammarlyGO vă permite să îmbunăți perfect scrisul uman cu editarea gidată de AI.

Dincolo de asistența sa în materie de brainstorming și parafrazare, GrammarlyGO oferă sugestii personalizate pentru a vă ajuta să vă ridicați scrisul la o voce și un ton dorit.

GrammarlyGO are câteva niveluri de abonament premium, dar toți utilizatorii Grammarly primesc 100 de sugestii gratuite în fiecare lună.

Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a vă rafina e-mail-urile și a vă îmbunătăți comunicarea fără niciun cost.

Dezvoltați idei cu obțineți feedback cu ChatGPT

Utilizarea feedback-ului ChatGPT pentru a rafina și îmbunătăți un plan de studiu individual

Nu puteți crea o trusă de instrumente de productivitate perfectă pentru AI fără un „meseriaș” ca ChatGPT. Acest model versatil de inteligență artifială este capabil să exceleze la aproape orice sarcină legată de text, dar cel mai bine este utilizat pentru dezvoltarea de concepte.

Pentru a utiliza ChatGPT în mod eficient, trebuie să aveți încredere în el pentru a vă imagina, rafina și critica munca dumneavoastră.

Atunci când asociați sugestiile ChatGPT cu propria judecată, puteți transforma un manuscris, un e-mail sau orice altă lucrare imaginabilă într-o capodoperă.

Pentru a începe, tot ce aveți nevoie este un cont gratuit și câteva sugestii creative de la ChatGPT.

Păstrați-vă e-mail-ul curat cu Spark Mail

Configurarea setărilor de organizare a căsuței de primire în programul de instalare Spark Mail

Ultimul, dar nu cel din urmă dintre cele mai bune instrumente de productivitate AI este Spark Mail.

Acest instrument puternic de gestionare a e-mail-urilor vă permite să filtrați în mod proactiv ce e-mail-uri ajung în căsuța dvs. de primire.

Puteți vizualiza și ajusta setările de livrare pentru fiecare expeditor și, dacă v-ați săturat să primiți e-mail-uri de la un anumit expeditor, îl puteți bloca în întregime.

Spark Mail oferă funcții precum filtrarea prioritară, gruparea în funcție de expeditor și posibilitatea de a dezactiva firele de e-mail pe care nu mai doriți să le primiți.

Îi lipsește sofisticarea soluțiilor cu adevărat bazate pe AI, cum ar fi Sanebox, dar vă puteți gestiona email-urile gratuit și cu un minim de bătai de cap dacă utilizați Spark Mail în mod proactiv.

De final

Niciun instrument de inteligență artificială nu este suficient de puternic pentru a îndeplini fiecare sarcină, dar eficientizarea fluxului de lucru prin crearea ansamblului potrivit de instrumente de inteligență artificială este o realizare simplă.

În cele din urmă, cele mai bune instrumente AI pentru productivitate pentru dvs. vor fi cele pe care le puteți duce la potențialul lor maxim.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *