TUXEDO InfinityBook Pro 14 - Gen8

InfinityBook Pro14 este un laptop performant cu Linux

TUXEDO a anunțat cea mai recentă generație a popularului InfinityBook Pro 14 care este un laptop performant, cu un ecran de 3k 16:10, o baterie masivă de 99 Wh.

Tuxedo InfinityBook Pro 14 este un laptop Linux subțire, ușor și puternic, disponibil cu o gamă de sisteme de operare bazate pe Ubuntu, inclusiv Ubuntu, Kubuntu, Ubuntu Budgie și Tuxedo OS.

Caracteristici

Noua generație InfinityBook Pro 14 din a 8-a generație se mândrește cu o combinație între o carcasă din magneziu ultraușoară și subțire, un procesor de înaltă performanță și capacitatea maximă a bateriei permisă pentru transportul cu avionul.

Această combinație asigură o mobilitate maximă și performanțe puternice pentru mediul de afaceri, multimedia și chiar editare grafică și video pe un monitor premium de înaltă rezoluție de 14 inchi.

Unul dintre punctele de atracție ale InfinityBook Pro 14 este bateria de 99 Wh, care este neobișnuit de mare pentru forma sa ultra-subțire și mică.

Această baterie asigură ultrabook-ului Linux o autonomie de aproximativ 10 ore în scenarii de lucru obișnuite sau de până la 16 ore în stare de repaus.

Dispozitivul poate fi încărcat prin USB-C (Power Delivery DC-In), pe lângă sursa de alimentare la îndemână de 90 de wați, pentru acele zile de lucru foarte lungi.

Datorită sistemului său de răcire cu ventilator dublu, ultrabook-ul Linux este alimentat de noul Intel Core i7-13700H (14 nuclee/20 de fire de execuție) – un procesor rapid de clasă superioară care poate fi alimentat cu până la 40 de wați în permanență.

Potrivit TUXEDO, acest lucru depășește cu mult cei 15 wați obișnuiți ai procesoarelor mai slabe din punct de vedere energetic care se găsesc în notebook-urile ultra-subțiri.

Centrul de control TUXEDO dezvoltat intern și preinstalat, permite utilizatorilor să ajusteze în mod liber limitele de putere ale procesorului între 5 și 45 W pentru a se adapta la nevoile personale, cum ar fi reducerea zgomotului ventilatorului sau creșterea duratei de viață a bateriei, pe lângă multe alte funcții hardware.

InfinityBook Pro 14 Gen8 are o carcasă ultraușoară din magneziu disponibilă în două culori (Deep Grey și Ice Gray) și un afișaj HiDPI 3K.

Ecranul Omnia 3K de 90 Hz în format 16:10 oferă o suprafață verticală mai mare a ecranului pentru a lucra confortabil pe monitorul de 14 inchi, cu o rezoluție ridicată de 2880 x 1800 pixeli și o luminozitate de aprocimativ 400 nits cu o acoperiere completă a spațiului de culore sRGB.

Porturi

InfinityBook Pro 14 este echipat cu porturile:

  • Thunderbolt 4 cu vitezese de transfer de până la 40 GBit/s.
  • HDMI 2.0b.
  • USB-C 3.2 Gen2 cu suport pentru Power Delivery DC-In.
  • 2 x USB-A 3.2 Gen1.
  • Cititor de carduri SD.
  • Jack 3.5 mm.

Alte detalii

La fel ca toate notebook-urile TUXEDO, InfinityBook Pro 14 va fi livrat în mai multe configurații personalizabile și cu suport complet pentru Linux, inclusiv servicii bazate pe cloud, asistență pentru clienți legată de Linux și sistemul de operare TUXEDO preinstalat.

De asemenea, clienții pot solicita să primească Ubuntu 22.04, Kubuntu 22.04 sau Ubuntu Budgie 22.04 (opțional cu criptare completă a discului) sau Windows 11.

Configurația de bază care este: Intel Core i7-13700H, ecran Omnia de 14 inchi, 2 x 8 GB DDR5 RAM, SSD Samsung 980 250 GB și sistemul de operare TUXEDO OS, are un preț de 1.427,73 euro (fără TVA).

InfinityBook Pro 14 poate fi personalizat cu până la 2 x 32 GB DDR5-6400 MHZ RAM și 1 x M.2 SSD 4TB PCI-Express 4.0 x4 .

Precomenzile sunt disponibile acum, iar livrarea va începe la sfârșitul lunii mai. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *