GNOME Podcasts

GNOME Podcasts 0.6 a fost lansat

Podcasts este un client de podcast-uri pentru calculatoare și este foarte simplu de utilizat. Îl puteți utiliza pentru a asculta podcast-urile preferate folosind legături RSS/Atom, Apple Podcasts și Soundcloud.

De asemenea, puteți importa podcast-uri colectate din alte aplicații folosind OPML, ceea ce este foarte util.

Susținătorii înfocați ai podcast-urilor au probabil propria aplicație și propriul flux de lucru preferat pentru a gestiona emisiunile pe care le ascultă.

Dar pentru ascultătorii ocazionali și pentru cei care au gusturi de „intrare și ieșire”, setul simplu de funcții de la Podcasts este suficient de amplu – și este în curs de îmbunătățire.

Redă, actualizează și gestionează podcast-urile dintr-o interfață ușoară care se integrează perfect în GNOME. Podcast-urile pot reda diverse formate audio și își amintesc unde v-ați oprit din ascultat.

scrie în pagina din magazinul Flathub a aplicației

În plus față de caracteristicile din libadwaita UI, există câteva caracteristici noi în Podcasts 0.6.x, inclusiv adoptarea modului întunecat și suportul pentru imagini de copertă rotunde.

În plus, o mulțime de îmbunătățiri mai puțin vizibile, dar nu mai puțin importante, aduse performanței, redării, stabilității și integrării cu GNOME.

Aplicația continuă să se adapteze în mod plăcut pe baza lățimii disponibile, având un ecran „now playing” foarte frumos pe dispozitivele mobile.

GNOME Podcasts 0.6.x se poate instala accesând pagina oficială din magazinul Flathub.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *