Key Cutter

Generare de parole cu Key Cutter

Key Cutter (cunoscut anterior sub numele de Secrets) este o aplicație simplă de generare a parolelor. Este scris în Python și GTK4/libadwaita și nu face altceva decât să genereze parole aleatorii atunci când este necesar.

Evident, utilizarea unui manager de parole dedicat (care are adesea generatoare încorporate) sau a unui navigator care sugerează parole complexe este, fără îndoială, mai eficient, dar și aplicațiile precum Key Cutter își au locul lor.

Este ideal pentru momentele în care doriți să generați o parolă într-o aplicație cu care managerul de parole nu funcționează sau când o sugestie generată automat nu corespunde criteriilor necesare – de exemplu, aveți nevoie de un anumit caracter.

Cu Key Cutter puteți genera parole sigure cu un număr mare de caractere. Parolele pot conține unele/toate: litere mari, litere mici, numere și/sau caractere speciale.

Lista de caractere speciale este ușor de editat, astfel încât, dacă doriți să folosiți doar un anumit caracter special să puteți face modificările ușor.

Password generated with Key Cutter

Pe scurt, este o aplicație care vă permite să generați parole puternice, greu de ghicit de alții. Deoarece utilizarea unor parole unice pentru diferite conturi este cea mai bună asigurare împotriva pirateriei informatice.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *