Geary

Geary 44 vine cu două îmbunătățiri interesante

Geary este unul dintre cei mai buni clineți de e-mail pentru Linux, care a primit câteva actualizări destul de decente de-a lungul anilor.

Este o aplicație de-mail în cadrul proiectului GNOME care a fost adaptată pentru mediul de lucru GNOME, cu suport pentru protocoalele IMAP și SMTP care îi permit să se integreze cu majoritatea serviciilor de webmail.

Cu câteva zile în urmă, a fost lansată o nouă versiune cu îmbunătățiri esențiale și mai jos puteți citi despre aceste îmbunătățiri.

Cea este nou în Geary 44

Geary 44 este o versiune relativ minoră, cu două completări semnificative. Prima este bara de antet reproiectată, iar a doua este lista de conversații redesenată.

Un nou buton „select” a fost adăugat în bara de antet, lângă butonul de căutare, iar poziția pictogramelor din bara de instrumente de vizualizare a mesajelor a fost modificată.

Ultima versiune de Geary avea o altă structură a listei de conversații. Dar acum, lista de conversații reproiectată face ca experiența de citire a corespondenței să fie mult mai bună.

Alte modificări și îmbunătățiri

În afară de cele menționate mai sus, există câteva modificări care merită să fie remarcate:

  • Remedierea unor probleme de detectare a rețelei.
  • Diverse îmbunătățiri ale traducerii interfeței cu utilizatorul.
  • Se utilizează un proces de suspendare atunci când sistemul intră în stare de suspendare.
  • Mai multe probleme rezolvate și ajustări ale interfeței cu utilizatorul.

Puteți citi notele de lansare pentru a afla mai multe despre această versiune.

Puteți compila Geary din codul sursă disponibil pe GitLab, fie să îl instalați din magazinul Flathub.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *