Deck HD

FX Technology prezintă ecranul pentru Steam Deck

Vrei să îmbunătățești rezoluția ecranului la Steam Deck? Se pare că FX Technology, cunoscută sub numele de F(x)tec, plănuiește să ofere îmbunătățiri ale ecranului Steam Deck sub marca Deck HD.

Ecranul de pe toate cele trei modele Steam Deck are o rezoluție de 1280×800, iar modelul Steam Deck de top are un strat special anti-reflexie.

Ce-ar fi dacă am putea să-l schimbăm cu un ecran anti-reflexie de 1920×1200 așa cum este oferit cel de FX Technology și anume Deck HD.

Deck HD by FX Technology

Ecranul Steam Deck va oferi și culori mai bune, ei susțin că are o acoperie AdobeRGB de 74% față de 45% cât are ecranul original.

Încă nu este disponibil, dar vă puteți înscrie pe lista de așteptare de pe site-ul lor, la un preț estimat la aproximativ 99 de dolari.

Chiar și la cei 800p al ecranului Steam Deck existent, poate fi prea mult pentru unele dintre cele mai recente jocuri AAA. Totuși, ar putea fi util pentru unele jocuri mai vechi sau pentru orice altceva care nu reprezintă cele mai recente titluri AAA 3D.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *