fwupd

Fwupd 1.8.9 a fost lansat cu suport pentru mai multe SSD-uri Solidigm NVMe

Fwupd 1.8.9 a fost lansat ca cea mai nouă versiune a acestei soluții open source de actualizare a firmware-ului pentru sistemele Linux.

Fwupd 1.8.9 adaugă o solicitare interactivă pentru reintroducerea cablului USB acolo unde este cazul, suport SHA-384 pentru hashe-urile TPM, noi categorii X-FingerprindReader / X-GraphicsTablet / X-Dock / X-UsbDock și o varietate de defecte rezolvate.

Fwupd 1.8.9 extinde, de asemenea, lista dispozitivelor acceptate pentru actualizarea firmware-ului pentru a include mai multe dispozitive Solidigm NVMe, mai multe dispozitive Synaptics Prometheus, cele mai multe stații de andocare Texas Instruments USB-4, suport de scalare pentru dispozitivele Wacom USB și câteva noi stații de andocare Wistron USB-C.

Este plăcut să vedem că furnizorul de soluții de stocare Solidigm lucrează mai mult la suportul pentru actualizarea firmware-ului SSD NVMe sub Linux. Anterior, au făcut-o pentru SSD-ul Intel 670p, SK hynix (Solidigm) achiziționând afacerea SSD și NAND a Intel.

Pentru mai multe detalii sau pentru a descărca Fwupd 1.8.9 accesați depozitul GitHub.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *