Cyberus VirtualBox KVM

Cyberus dezvoltă un backend KVM open source pentru VirtualBox

Cyberus Technology a anunțat lansarea unui backend KVM open source dezvoltat pentru VirtualBox.

Acest nou backend permite ca VMM VirtualBox să ruleze mașini virtuale utilizând hipervizorul Linux KVM în locul modulului de nucleu personalizat pe care se bazează programul standard al Oracle VM VirtualBox

Folosirea mașinii virtuale bazate pe nucleul Linux (KVM) deschide noi posibilitați, în timp ce utilizatorii se pot bucura în continuare de VMM VirtualBox.

Suportul pentru KVM face parte din nucleul principal, astfel încât există mai puține probleme legate de faptul că nu trebuie să se utilizeze driver-ul nucleului VirtualBox.

KVM obișnuiește să accepte destul de repede noi caracteristici și este dezvoltat mai activ decât VirtualBox, fiind adoptat de o serie de organizații.

Se spune ca primi utilizatori ai acestui backend de câtre clienții Cyberus se bucură de performanțe mai bune.

Acest backend KVM pentru VirtualBox este open source și este disponibil pe GitHub. Cyberus intenționează să continue să dezvolte aceste backend și să implementeze mai multe caracteristici.

Mai multe detalii despre backend-ul KVM pentru VirtualBox sunt disponibile în anunțul de la Cyberus Technology.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *