Duelyst

Counterplay Games face ca jocul de cărți tactice Duelyst să fie complet open source

Acest lucru este minunat și este ceva ce ar trebui să facă mai mulți dezvoltatori cu jocurile pe care le închid. Counterplay Games a făcut ca amestecul lor de joc de cărți de colecție și de strategie pe rând Duelyst să fie complet open source.

Cu un sport nativ adecvat pentru Linux, macOS și Windows, întregul joc a fost pus la dispoziția tuturor. Astfel, oamenii pot juca gratuit și pot folosi codul și ilustrațiile pentru alte jocuri datorită licenței Creative Commons Zero.

Se pare că plănuiesc să îl transforme în cele din urmă în „Duelyst Classic” cu o versiune completă, dar ei notează, de asemenea, în videoclipul de mai jos că alte echipe indie lucrează deja cu codul lor.

Un pic confuz, dar probabil că face aluzie la Duelyst II care este acum pe Steam de la Dream Sloth Games, așa că probabil că au primit acces la cod mai devreme pentru a face acest lucru.

Anunțat pe data de 10 ianuarie 2023 într-un clip video pe YouTube pe care îl puteți vedea mai jos:

Îl puteți juca chiar acum în single-player și multi-player, deși folosește servere-le lor de „staging” până când va fi gata pentru o eventuală relansare clasică.

Datorită faptului că totul a fost lansat în acest mod, Duelyst ar putea deveni unul dintre cele mai profesioniste și populare jocuri open source din lume. Trebuie să stăm cu ochii pe el pentru a vedea când se va lansa Duelyst Classic.

Toate acestea pot fi găsit pe GitHub și oferă și versiuni de lansare pentru fiecare platformă.

Iată un videoclip de prezentare generală cu câteva gameplay-uri:

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *