Arch Linux

Arch Linux se pregătește pentru schimbări în depozite

Vinerea aceasta are loc tranziția planificată a pachetelor Git pentru distribuția Arch Linux, care va duce la divizarea unor depozite și la oprirea accesului la SVN.

În urma migrării de vineri, depozitul „testing” va fi împărțit în „core-testing” și „extra-testing”. Depozitul „staging” va fi, de asemenea, împărțit în „core-staging” și „extra-staging”. În cele din urmă, depozitul „community” va fi comasat în depozitul „extra” existent.

Această tranziție marchează punctul în care accesul la Subversion (SVN) va fi oprit de către proiect, iar arhivele SVN vor fi eliminate odată cu închiderea oglinzii svn2git.

După efectuarea tranziției, utilizatorii care folosesc depozitul „testing” trebuie să modifice fișierul pacman.conf și să înlocuiască „testing” cu noile depozite „core-testing” și „extra-testing”.

În timpul acestei perioade de tranziție, nici un pachet Arch Linux nu va fi actualizat. Mai multe detalii despre această tranziție stabilită pentru vineri pot fi găsite prin intermediul anunțului.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *