GNOME Extensions

Adăugați un panou audio dedicat la Quick Setting în GNOME

Quick Settings Audio Panel este o nouă extensie GNOME concepută pentru GNOME 44. Sarcina sa este simplă: crearea unei secțiuni audio dedicate în meniul Quick Settings și mutarea acolo a comenzilor legate de audio.

Comenzile principale ale volumului și cele ale microfonului (nu rămân vizibile în permanență) sunt mutate într-o secțiune separată în partea de jos a Quick Settings, separat de restul.

De asemenea, comenzile media se mută din zona Notificărilor/Calendar în acest panou personalizabil.

În plus, extensia este capabilă să afișeze fluxuri de volum pentru fiecare aplicație în parte – astfel încât să puteți gestiona volumul fiecărui flux audio independent de controlul principal – și să afișeze întotdeauna cursorul de volum al microfonului și nu la cerere, așa cum este implicit.

Aveți posibilitatea de a regla cu precizie comportamentul și de a ajusta aspectul elemntelor din panoul audio. O opțiune îmbină noul panou audio cu restul meniului Quick Settings.

De asemenea, puteți alege unde apare panoul audio:

  • în partea de jos a meniului,
  • sau în partea de sus.

O „problemă” este că trebuie să dezactivați/activați extensia după ce ați făcut modificări în panoul de setări al extensiei, pentru ca aceste modificări să aibă efect.

Puteți găsi Quick Settings Audio Panel pe site-ul extensions.gnome.org, de unde se poate instala pe orice distribuție care folosește GNOME 44.

ThinkRoot99

Numele meu este Cristian Moldovan și sunt utilizator de Linux de peste 10 ani.Am făcut parte din mai multe echipe open source din România: Fundația Ceata, Linux Mint România, Rogentos Linux Group. Între 2014 și 2018 am fost propietarul și editorul site-ului de știri despre linux, gnulinux.ro și actual proprietar al rootlinux.ro

View all posts by ThinkRoot99 →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *